Därför startade jag THE RIGHT PROFIT

Därför startade jag THE RIGHT PROFIT

Jag har den senaste tiden reflekterat över hur man kan ha önskat sig någonting, drömt om något i större delar av ens liv men i själva verket ha vetat så lite om vad drömmen egentligen skulle innebära. Min dröm sedan långt tillbaka har varit att driva företag, ingen direkt reflektion över branch eller vad jobbet egentligen skulle innebära utan bara kunna se någonting växa från intet och bli precis hur stort som helst, inga begränsningar eller hinder utan bara möjligheter.

För tre år sedan fattade jag ett stort beslut och tog steget mot just detta. Jag tog ett steg mot att förverkligade min dröm. Jag sa upp mig från min tjänst som yrkesmilitär, flyttade hem och tog ett extrajobb som säljare och nu var resan igång!

Dessa tre gångna åren har gett mig så extremt mycket. Jag har arbetat jorden runt, sett och upplevt saker jag aldrig trott skulle vara möjligt. Kunskapen och lärdomarna jag fått med mig under åren är helt ovärderliga. Känslorna och tålamodet har fått uppleva en ny nivå, att ha varit nedstämd, uppspelt, utmattad, frustrerad men ändå överlycklig trodde jag aldrig var möjligt. Jag har haft sådan otrolig tur genom mina år, att ha varit omgiven av personer som gjort allt för mig och hjälpt mig dit jag är idag är jag evigt tacksam för.

Nu är det min tur att hjälpa andra, förmedla en kunskapen jag har fått. Ge andra möjligheten att förverkliga sina drömmar och få uppleva allt jag har upplevt. Detta är mentaliteten jag förmedlar i allt jag gör och att inte uppfylla kundens behov, inte göra det yttersta för en kund ser jag som ett stort misslyckande.

Följ era drömmar och satsa på er framtid, livet är för kort för att vänta. Jag tog det beslutet vilket var det bästa jag har gjort.

 

Har du några tankar eller funderingar? Hör gärna av dig
Sebastian Vocanac
Grundare av The Right Profit

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *